Blogger

dimecres, 6 de juny del 2018

SÍ A LA CLASSE DE RELIGIÓ!




SÍ A LA CLASSE DE RELIGIÓ
50 FRASES A FAVOR DE L’ASSIGNATURA!


Volíem arribar a les 50, però la cosa s’ha animat i ha participat més gent de la que esperàvem! I és que la classe de Religió té molt a sumar, engrescar i aportar coneixements sobre Cultura Religiosa. A continuació hi ha el llistat de frases de gent que, des de diferents professions i maneres de ser, aposta per aquesta assignatura! 

Àngela Ferrà. 

  1. Ens ensenya i aporta camins i vies per conèixer Déu i com trobar-mos amb Ell a partir d'experiències compartides. Victòria Gual, professora de Religió.
  2. El nostre bagatge cultural, la nostra educació, valors.... armes que dignifiquen l'home, provenen la majoria del Cristianisme. La nostra religió és fonamental dins l'educació integral de qualsevol infant. Una ajuda per conèixer, estimar i valorar l'herència rebuda i créixer i madurar com a persones. Margalida Mulet Llobera. Mestre, Llicenciada en Geografia.
  3. Es muy importante aprender desde niños la cultura religiosa. Maria Colom Durán. Comerciante Jubilada. 
  4. L'ésser humà necessita formar el seu esperit. Sense formació religiosa sa seva formació no és completa. François Brunot, professor d'anglès i cap d'estudis Academia Fleming. 
  5. Per poder entendre les grans obres de la literatura, la música, la pintura, les Catedrals..... Adela Bennasser, professora de Religió. 
  6. Todo ser humano tiene una dimensión espiritual. Lo lógico en nuestro entorno es nutrirla con la cultura religiosa que se imparte en nuestros colegios. Ana Diego Subias, paisajista. 
  7. La asignatura de Religión te hace madurar, tener una mirada universal de la realidad, te hace más persona. Carmen Fernández, profesora de Religión. 
  8. Aporta vivències, experiències i sentiments que afloren per part dels alumnes i que si no existís aquesta assignatura no sortirien. A més, els aporta uns coneixements, històries i valors que reflexionen i aplicar-los al món actual. Isabel Mesquida, professora de Religió. 
  9. La teva missió és anar a Religió. Maria Vera Gomila, Administrativa. 
  10. Perquè a Déu li agrada que el cerquin i el coneguin. Fernando Truyols, Informàtic. 
  11. Un mundo sin Religión, sin espiritualidad, sin fe, es un mundo sin rumbo ni horizonte. La Religión es hoy más necesaria que nunca. La ciencia aporta herramientas, la religiosidad el sentido. Santi López, profesor de Religión. 
  12. Perquè ens dona la oportunitat de conèixer una forma de vida que ens fa molt humans. Alfonso Vivern, Franciscà TOR. 
  13. L'assignatura de Religió ens acosta més uns als altres i ens guia en el camí de la vida. En el meu cas, em va premiar amb grans amistats i persones que perduren al meu dia a dia. Miquel Angel Coll, professor de Cuina i Pastisseria. 
  14. Ens ajuda a conèixer i tractar valors molt útils avui en dia. Toni, Integrador Social. 
  15. Creo que si los educas de jóvenes en la asignatura de Religión, hay un momento en que si la pierdes, siempre la recuperas. Isabel Costa Jaume, Empresaria.
  16. Asignatura de Religión, la mejor formación de las personas. José Torralba Valls, Jubilado. 
  17. Es importante conocer la historia de la religión en sí misma, así como educar en valores y respeto. Isabel Adrover Bia, Funcionaria. 
  18. Acompaña a los niños para pensar en los valores de la vida y el sentido de esta vida, para que sepas que la VIDA no es sólo consumismo de cosas materiales, el tirar y comprar. Christophe Grosjean, Asesor Comercial. 
  19. El hecho de educar desde la asignatura de Religión implica el transmitir unos valores necesarios hoy en día. Catalina Mascaró Atienza, Ama de Casa. 
  20. Ninguna civilización puede decirse que haya sido atea. La religión ofrece el sentido de la Trascendencia. Antonio Tejeiro Valcárcel, Camarero. 
  21. La asignatura de Religión nos enseña a ser mejor persona y ganar valores humanos que hoy en día se van perdiendo. Angela María Ferrà Millán, Sus Labores. 
  22. Me aporta esperanza en el sentido opuesto a la negatividad. Luis, estudiante. 
  23. La asignatura de Religión es lo mejor que existe. Consuelo Menoyo Lleó, administrativa. 
  24. Alimento espiritual necesario. Alde Calvo García, Ama de Casa. 
  25. La Religió ens ajuda a comprendre millor en la nostra societat el Fet Religiós i t'ajuda a entendre molt millor el perquè de la vida. Angela Ferrà , Professora Religió. 
  26. La clase de Religión puede ser la asignatura que explique mejor la cosmovisión de los occidentales. Bernardo J. Delgado, periodista. 
  27. El vínculo entre Dios y el hombre como ser religioso se estudia en la asignatura de Religión y tal conocimiento ayuda a profundizar en la grandeza del ser humano como ser creado. Katarzyna Kotynska Grosjean, Profesora de alemán. 
  28. Per descobrir les petjades de Déu en la història i en la nostra vida. Tomeu Estarellas, professor de Religió. 
  29. Empatia de sentiments compartits. Pere Joan, Professor de Religió. 
  30. Cultura! Ens ensenya un camí de vida, els valors cristians i una base fonamental de creences per esser persones madures èticament. És un camí de salvació. Margarita de Oleza, Professora de Religió. 
  31. La classe de Religió aporta a l'alumne i m'aporta com a professora un espai d'experiència de trobada amb nosaltres mateixos (JO), amb els altres (SOCIETAT) i amb Déu, amb el Crist que viu dins cadascú de nosaltres. Neus Ramón García, Professora. 
  32. La classe de Religió ens aporta: Primer, ens ajuda a créixer com a persones, ens mostra valors i a ser bones persones. En segon lloc, ens ajuda a conéixer el món en la història i ara ens aporta una cultura i aprendre a pensar. A la classe de religió mostram moltes formes de pensament i de sentir la vida i el món, aprenem altres religions, aprenem art, aprenem filosofia, psicologia, aprens a coneixer.te a tu mateix, aprens a aplicar el missatge cristià a l'economia, la política, intentant aplicar a l'actualitat el missatge per tots fer un món millor. Perquè desprès de 2.000 anys, la religió impregna totes les parts del saber i de la vida, i desprès, tú com alumne, una vegada que ja la coneixes i amb tota la informació pots decidir si aquestes idees, sentiments i formes de vida, les fas teves o no. Ingrid León, Professora de Religió. 
  33. L'oportunitat de rebre un missatge que ajuda a completar la formació humana i espiritual de la persona. Marga Sampol, Professora. 
  34. L'assignatura de Religió ajuda a esser més tolerant cap a altres cultures i religions. Maria Agueda Garau Català, Funcionària. 
  35. La Religió et fa sentir part d'un grup que t'ajuda a veure el món i la vida d'una manera molt especial. Catalina Vadell, Directora del Ceip Joan Capó. 
  36. Religión nos ayuda a los alumnos a plantearnos y encontrar respuestas sobre el sentido de la vida y sobre las cosas que afectan a nuestra felicidad como persona, nos ayuda a conocernos y a interrogarnos, así aumentando la capacidad de reflexionar y criticar de una forma constructiva. Brissel, Alumna de Religión Primero de Batxiller. 
  37. El hecho de vincular valores desde la espiritualidad de la Religión nos hace crecer como personas y adquirir nuevos valores que nos hacen ser más humanos. Victoria, estudiante de Religión, 1º de Bachiller. 
  38. La clase de Religión nos ayuda a encontrarnos con nosotros mismos, a ser mejores personas, a salir adelante en los peores momentos, a encontrar lo que realmente amamos y deseamos. Ana Benalcázar, estudiante de 1ro de Bachillerato. 
  39. Porque un alumno tiene derecho a una hora de eternidad en su horario escolar. Pepi Garrido, Profesora de Religión. 
  40. La Religió és la base per aprendre els valors que ens ajudaran a formar.nos com a persones. Adela López, Professora Física i Química UIB. 
  41. Una ayuda para conocer las raíces de nuestra sociedad y para encontrar una respuesta del hombre ante la muerte. Jorge Martín Jiménez, Ingeniero de Caminos, Canales y Puertos. 
  42. L'assignatura de Religió ens dona llum per entendre coses d'altres assignatures, el perquè del món d'avui i a nivell personal ens dona resposta a preguntes personals més profundes de la nostra vida. Jaume Almendro, Professor d'Educació Física i Religió. 
  43. L'assignatura de Religió aporta als nins i nines del món una ajuda en el seu aprenentatge pel que fa adquirir i desenvolupar uns valors i normes de comportament, partint des del coneixement de les nostres arrels i prenent com a exemple la vida de Jesús i de les persones que el varen escoltar. Mateu Escales, mestre de Religió. 
  44. La classe de Religió ens aporta eines per desenvolupar la intel·ligència espiritual dels alumnes, la nostra pròpia ( connectar i respectar amb Déu, el proïsme i nosaltres mateixos) i així aconseguir una educació integral que és el fonament de la nostra tasca docent. David Salcedo, mestre de Religió. 
  45. És completar la cultura, que ajuda a la persona a obrir-se més coneixement, per a viure amb vertader sentit, la vida humana, amb relació. Catalina Cabanellas, Mestra Jubilada. 
  46. L'assignatura de Religió com a mestres ens aporta poder tenir una relació més estreta amb els nostres alumnes, ja que tenint un grup més reduït ens permet coneixer-los millor. Isabel Gost, mestra de Religió. 
  47. Estudiar Religión nos ofrece una incomparable oportunidad de mirar más al fondo y a la vez más alto del ser humano, para poder ser hombres y mujeres capaces de respetar al ser humano como criaturas de Dios haciéndonos más libres y solidarios. Lucía Escribano, Profesora Técnica Peluquería. 
  48. El ser humà es crea una identitat física basada en el cos físic i no es conciencia del que som realment: el Fill de Déu experimentat en el món, la dualitat de la nostra existència. La Religió ens ajuda a recordar el que realment som UNO units per L'AMOR incondicional del Pare. Carme Seguí Verdu, infermera i Miquel Barceló Garí, Administratiu, Matrimoni. 
  49. Alguns no tenen l'oportunitat de formar-se i davant aquesta situació l'assignatura de Religió ens ajuda a prendre consciència de que podem ser i viure la solidaritat com a recurs educatiu. Catalina Albertí, Delegada de Missions. 
  50. És important perquè és un “temps per compartir amb els altres i per enriquir el nostre cor”. Rosa Triay, Mestra Primària. 
  51. És important perquè neix del dret dels pares a triar l'educació que volen pels seus fills, per altra part ens enriqueix com a persones. Ens ensenya a estimar i respectar a les altres religions. L'assignatura de Religió és un lloc de trobada, amb un mateix i amb els altres. Xisca Llabrés Fabregat, Professora de Religió. 
  52. L'assignatura de Religió m'aporta felicitat, tranquil·litat, coneixement, fe, estar a gust, aprenentatge, respecte, amor, fidelitat.... Mestra de primària. 
  53. Perquè dir no a la Religió si pot ajudar als joves a destriar camins que de vegades són difícils de trobar ? Maria Dolors Font Gomila, mestra de Primària. 
  54. La classe de Religió col·labora a la formació integral de la persona. Ajuda a conèixer i a interpretar el fet religiós, ofereix valors personals i socials i afavoreix la solidaritat, la justícia i la pau. Dóna coneixement del cristianisme i la possibilitat de identificar-se amb ell. Maria Dolors García-Carpintero, Directora Titular del C. Pedro Poveda de Palma. 
  55. Per descobrir els valors reals que ajuden a les persones a ser íntegres, coherents i capaços d'afrontar qualsevol adversitat. Pep Ferriol, Comercial d'Automoció i Mestre en excedència. 
  56. La Religió ens ajuda a millorar l'estil de vida i el nostre interior. Catalina Font Gomila, Professora Secundària. 
  57. Per ajudar als joves a conèixer l'esperança més enllà de la societat i aprendre a ser feliços. Climent Garau Oliver, Economista. 
  58. Sense Religió, és impossible que l'home es comprengui necessàriament vinculat a Déu. Religatio, vol dir vinculació. Llorenç Alzina, prevere. 
  59. L'home és un esser simbòlic, religiós. Parlar de l'home obviant la religió és parlar d'un home fictici, irreal, un home que mai ha existit. Per tenir una visió global de l'ésser humà s'ha de tenir en compte una dimensió transcendent que només ell posseeix. Josep Garau, Professor de Religió. 
  60. L'assignatura de Religió serveix, entre altres per aixecar-te l'esperit, ja que ens aporta bellesa tant física com espiritual. Maria del Mar Pérez, Mestra Religió Primària. 
  61. Religión, una asignatura que sin ser geografia te orientará hacia el bien, sin ser mates sumará amor y sin ser arte pintará tu vida de esperanza. Jesús Guisado, Profesor de Religión. 
  62. L'assignatura de Religió mostra les grans religions del món, textos sagrats, manifestacions de lo sagrat, història, art, qüestions filosòfiques, moral, bioètica... És una assignatura apassionant que ens desperta la capacitat crítica, de fer-se preguntes i , a través de Jesús, se'ns descobreix un model de ser persona. Roser Sabiote, Professora de Religió. 
  63. La clase de Religión es una oportunidad que ofrece, más allá de cualquier condicionamiento pragmático, la posibilidad de profundizar en el sentido más hondo de la vida. Y en el caso de la realidad de Jesús ahondar en el ideal mayor que pueda perseguir un ser humano. Maria Ignacia Mercadal, Profesora Jubilada. 
  64. És important l'assignatura de Religió perquè permet a l'alumne un desenvolupament integral de l'alumne i de la dimensió espiritual. A més, els permet acostar-se a la figura de Jesús i de l'Església en un món on més que mai es necessita l'educació en valor. Vero, Mestra de Religió. 
  65. Veient l'altra dia la buidor, el no sabre què es vol, anar sense sentit per la vida de Molts de joves , allà s'ha d'obrir camí tot allò humà, diví que podem aportar des de la nostra assignatura, perquè Déu dóna sentit a tot allò que feim. Juan Carlos Thomàs, Professor i Director del Col·legi el Temple. 
  66. La classe de Religió és imprescindible per entendre el món d'avui ( història, cultura, tradició, filosofia, història de l'art... ), per a una completa educació integral i per a qüestionar-se sobre el sentit de la nostra vida. Toni Seguí, Delegat d'Ensenyament. 
  67. La asignatura de Religión es importante porque da a conocer el mensaje de Amor de Jesús, Camino, Verdad y Vida. Toni de Fuertes; Psicólogo Humanista. 
  68. Se necesita las clases de religión porque de otro modo la enseñanza no sería completa puesto que “Sin conocimiento los caminos están cerrados, rotas las comunicaciones y Nosotros quedamos como el Dios lejano de la criatura, mientras que estamos dentro y fuera de ellos, y ellos quedan lejanos de Nosotros.” (Libro del Cielo). Mª Antonia Martinez, Trabajadora Social. 
  69. Es fundamental conocer la existencia de Dios como nuestro Señor y Creador del que dependen todas y cada una de las criaturas, por otra parte, proporciona unos valores éticos y morales que de otro modo no obtendrían y que se echan en falta en la sociedad en que vivimos. Pedro Pax, Militar retirado. 
  70. La religiosidad es una de las muchas dimensiones del ser humano, siendo esencial su conocimiento para comprender los fenómenos más importantes de la historia, siendo el objetivo de su enseñanza la unión entre la vida y la fe. En definitiva, nos marca el modelo de personas que queremos construir. Juan Francisco Servera Villena, Técnico Funcionario del cuerpo superior de la Comunidad Autónoma de les Illes Balears. 
  71. Las clases de religión son vitales para conocer lo que nos rodea y porque los seres vivos han llegado a tal nivel de perfección, ya que allá donde no llega la investigación interviene la fe. Como dijo Pasteur “un poco de ciencia nos aleja de Dios. Mucha, nos aproxima”. Pedro José Pax, Médico Veterinario. 
  72. Se necesitan las clases de religión para que los niños en un futuro puedan conocer a Dios y elegir si quieren seguir su camino. Para ello, es necesario el conocimiento y que puedan tomar la decisión por ellos mismos, siendo conscientes de sus opciones, y no por lo que el resto de personas opinen sobre la religión. Cristina, Estudiante de Veterinaria. 
  73. L'assignatura de religió és important perquè contribueix i complementa la formació integral dels alumnes. Jerónia, mestra-tutora de 6è E.P. 
  74. Religión cristiana: Historia de la VERDAD. Sonia Escudero Valverde, Enfermera. 
  75. Perquè de 7 mil milions de persones que hi ha al món, quasi 6 mil milions creuen amb un déu, esperit o força vital. Només per això ja és digne d'estudi. Sebas Vidal, Autònom. 
  76. Valorar las religiones como patrimonio cultural e histórico y como fuente de sabiduría de las Humanidades debería formar parte también del enfoque democrático y transversal de la educación. Carmen Cañellas, profesora de Castellano. 
  77. L'assignatura de Religió és important per ajudar i obrir les mires i a acceptar les diferències entre les persones. Conxa Figuerola Parri, Professora de Religió. 
  78. Un espacio sereno, respetuoso y amable para sentirse “a gusto”con Dios y con la Iglesia aprendiendo los conocimientos de nuestra fe para ir encontrando respuestas a las preguntas más hondas de nuestro corazón, la solidaridad con los más pobres y los que más sufren. Desde Jesús y los valores de su Evangelio. Maria Teresa Villarino Cirici, Religiosa de la Pureza de María, Profesora de Religión. Colegio Madre Alberta. 
  79. L'assignatura de Religió és fonamental a l'hora d'entendre la nostra cultura en tota la seva varietat i dimensions, cultural, artística, literària, antropològica, filosòfica, històrica.... Per què idò renunciar a aquesta assignatura si ens ajuda a entendre totes les altres assignatures. Lluïsa Pomar, Mestressa de Casa. 
  80. Un regal que ens ajuda a poder estimar la vida i d’aquesta manera entregar-la als altres. Margalida Munar. Mestra d’EP.
  81. Es para mí un respiro de aire fresco. Victoria. Alumna de Batxillerat.
  82. No se nos enseña a rezar, simplemente a encontrar el lugar donde cada uno descubre paz, tranquilidad y sensaciones que uno no ha experimentado. Maria Carrey. Alumna de Batxillerat.
  83. Me ha aportado conocimiento cultural más extenso. Carla. Alumna de Batxillerat.
  84. Nos ha aportado cosas muy buenas para nuestro día a día, como el tener que cuidar de nuestro planeta. Maria del Mar. Alumna de Batxillerat.
  85. Me ha aportado tranquilidad, nuevos conocimientos sobre el planeta y diversión. Nikol. Alumna de Batxillerat.
  86. La clase de religión no es solo un sitio para aprender, sino un lugar para descubrirnos a nosotros mismos. Giuliana. Alumna de Batxillerat.
  87. Aporta paz a nuestra estresante vida estudiantil, un toque de libertad. Reymond. Alumne de Batxillerat.
  88. Una experiencia que ninguna otra asignatura nos puede dar. Una clase infravalorada a la que todos deberíamos dar una oportunidad. Alexis. Alumne de Batxillerat.


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada